O nama

Mi smo tvrtka Agro-kuća d.o.o. Koprivnica.Iznajmljivanje apartmana dio su uslužne djelatnosti naše tvrtke.Apartmani Plima***Srima i Vila Martin***Srima, novoizgrađeni su apartmani udaljeni od mora svega 70-100 m.

Srima je malo turističko naselje, u predgrađu Vodica na svega 15 min relaksirajuće šetnje uz uređenu šetnicu koja je prepuna zanimljivih sadržaja. Uz obližnje kafiće, restorane i trgovine, možete se zabaviti u obližnjem luna parku, velikom toboganu kao i iznajmiti adrenalinske čarolije (parasailing, jet-ski, vodeni park, banana…), a naravno tu su i razni sportski sadržaji.Noćni život i provod u Vodicama vrlo je raznolik i nadaleko poznat. CMC festival, Vodičke noći, Makina, Hookah bar, Hacijenda samo su dio ljetne razigranosti i razonode, a na dovoljnoj udaljenosti da ne remete miran san i odmor.

Sklad boja, kvaliteta namještaja i opremljenost bili su naša briga kod uređenja s ciljem da bi se što ugodnije osjećali i lijepo odmorili. Mi kao domaćini trudit ćemo se da se osjećate ugodno i da ste dobro došli, te da se sa pozitivnim dojmovima poželite ponovno vratiti i preporučiti nas Vašim prijateljima.

Dobro došli!

Vaš domaćini Krunoslav i Slađana Fegeš

SADRŽAJUDALJENOST OD APARTMANA
PLAŽA70 m
TRGOVINA80 m
RESTORAN120 m
SPORT400 m
CENTAR SRIME400 m
CENTAR VODICA1.5 km
POŠTA1.6 km
DOKTOR1.6 km
AUTOBUSNI KOLODVOR1.6 km
DISCO1.7 km
ZRAČNA LUKA60 km